Skip to content
Home » Blog » Življenje

Življenje

Bioterapija Rok Mitić
Bioterapija po metodi Zdenka Domancica

 

Kaj je življenje?

Življenje ni le fizična podoba, ki se kaže pred našimi očmi. Za to podobo se skriva ozadje, kjer se dogaja milijarde milijard procesov v vsakem organizmu, v vsakem trenutku, na katere sami nimamo vpliva. Že to dejstvo nas lahko pripelje do neizbežnega zaključka, da življenje upravlja inteligenca življenja, ki deluje v ozadju fizičnega telesa in upravlja njegove procese.

Sintropija ali negativna entropija

Sintropija je lastnost žive materije, živih organizmov in življenja samega, saj harmonizira in ureja odnose med različnimi delci (atomi, molekulami, celicami…) in omogoča njihovo gradnjo, povezovanje, združevanje in harmonično delovanje kot organizirana celota (telo).

Človeško telo je skrajno zapleten sistem. Občudovanja vredno je, da to nepredstavljivo število celic oblikuje edinstveno delujoče telo, ki se lahko upravlja, oskrbuje in zdravi samo.

Življenje je direktno povezano z oživljajočo silo na našem planetu. Imenujemo jo lahko življenjska energija ali bioenergija.

Bioenergija kot temelj življenja tako predstavlja frekvenco, ki deluje v ozadju fizičnega organizma in omogoča atomom, da postanejo aktivni in se gradijo v molekule, molekule v celice, celice pa v organe, mišice, kosti, itd.

Bioenergija tako omogoča telesu, organom, celicam in atomom življenjsko funkcijo, torej da oživijo in opravljajo svoje delo, usmerja procese v našem telesu, jih usklajuje, jim daje Naravni ton, ton zdravja in tako ohranja telo v optimalnem delovanju