Skip to content

BIOTERAPIJA

BIOENERGIJA in BIOTERAPIJA

Bioterapija je metoda uporabe bioenergije, življenjske osnove, namene krepitve življenja v živem organizmu.

Bioenergija (bios- gr. življenje) v prevodu pomeni življenjska energija. Kot že ime življenjska energija pove, je bioenergija neposredno povezana z življenjem na našem Planetu. Življenjska energija je temelj življenja in življenjskih procesov, gibanja, čutenja, mišljenja ter seveda tudi zdravja. Vsi procesi, ne samo v človeku, se brez nje prekinjajo.

Bioenergija kot temelj življenja tako predstavlja frekvenco, ki deluje v ozadju fizičnega organizma in omogoča atomom, da postanejo aktivni in se gradijo v molekule, molekule v celice, celice pa v organe, mišice, kosti, itd.

Bioenergija tako omogoča telesu, organom, celicam in atomom življenjsko funkcijo, torej da oživijo in opravljajo svoje delo, usmerja procese v našem telesu, jih usklajuje, jim daje Naravni ton, ton zdravja in tako ohranja telo v optimalnem delovanju

Vse dokler življenjska energija v organizmu kroži in lahko nemoteno potuje do organov in tkiv, ohranja telesno uravnovešenost in zdravje, torej je možnosti da se bolezen pojavi zelo malo. Če pa v telesu pride do zastojev ali je kroženje energije onemogočeno, sčasoma prihaja do energijskega neravnovesja. Energetsko neravnovesje, višek ali pomanjkanje bioenergije na določenem mestu, pa je predpogoj za nastanek različnih bolezni.

KJE POMAGA BIOTERAPIJA?

Bioterapija Rok Mitić

Bioterapija sloni na enostavni hipotezi, da je telo sposobno samozdravljenja samo v primeru, da je imunski sistem dovolj močan, oziroma da telo poseduje dovolj bioenergije, življenjske sile.

Bioenergijsko polnjenje enostavno in učinkovito okrepi imunski sistem, uravna prekrvavitev in oživčenost telesa ter izboljša kvaliteto krvi, kar so nujni koraki do zdravja in boljšega delovanja.

Bioterapija uspešno odpravlja bolečine, pomaga pri migrenah, bolečinah v mišicah in sklepih, hrbtenici ali križu, hladnih ali mravljinčastih rokah in nogah, revmi, poškodbah, problemih z menstruacijo, krčnih žilah.

Terapija z bioenergijo izboljšuje delovanje organov, pomaga pri problemih s kožo, ščitnico, srcem, epilepsiji, astmi, alergijah, neplodnosti, levkemiji, gangreni. Rezultate dosegamo tudi pri obolenjih, ki veljajo za neozdravljiva. Posebej blagodejno deluje na nespečnost, stres in avtoimunske bolezni. Zdravljenje pa ni samo odstranjevanje telesnih težav.

Bioterapija je spodbuda za spremembo stališč in razmišljanja na podzavestni ravni. Cilj naših terapij je tako poleg zmanjšanja ali odstranjevanja zdravstvenih težav, tudi obogatiti človekovo osebnost in jo narediti bolj odprto.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA?

Bioterapija se izvaja v 4 dnevnem ciklusu. Dnevno traja 15-60 minut. Pri bioterapiji z polaganjem rok in gibi okrog telesa bioterapevti dodajamo bioenergijo drugemu živemu bitju in jo urejamo.  Sam energijski prenos se dogaja avtomatsko. Vzdušje med terapijo je mirno in vsakodnevno.  Med terapijo so osebe budne in oblečene. 

Rezultati Bioterapije se običajno začutijo takoj na sami bioterapiji. Tudi znotraj 4 dnevnega ciklusa so pogosto rezultati vidni, vendar se bodo pravi rezultati pokazali nekje po 7-10 dneh. Telo potrebuje čas, da opravi svoje delo, včasih se zgodi da bodo učinki potrebovali do mesec dni, da bi dosegli svoj vrhunec